Over ons

De interesse voor de licht- en geluidstechniek is begonnen toen Ruud nog heel jong was. Toen ging hij al met collega’s mee en van daaruit is dit steeds verder ontwikkeld. Nu is de liefde voor de techniek overal in het bedrijf terug te vinden. Ieder feest, evenement of project onvergetelijk maken is dan ook het doel.

Jullie als klant houden je bezig met de hapjes, catering, drank, decoratie en de gasten. Wij leven ons uit op de apparatuur en zorgen dat alles aanwezig is zodat jullie je met het feest bezig kunnen houden.

Om te weten wat er allemaal nodig is komen wij op locatie kijken en overleggen wij met de klant wat de wensen en eisen zijn. Zo kunnen wij goed inschatten wat er nodig is en voorkomt het verrassingen achteraf.

Na het gesprek maken wij een vrijblijvende en passen offerte. Deze zullen wij met de klant bespreken en uitleggen zodat het allemaal duidelijk is. Indien nodig kan de offerte altijd nog aangepast worden.

Bij een uitvoering hoort natuurlijk ook voorbereiding. Voorbereiding is het halve werk en het scheelt ook nog eens veel tijd op locatie. Zo komen wij zelden voor verrassingen te staan en zorgt het voor rust, zowel voor de klant als voor het personeel!